aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι παρενέργειες του non-stop

ΑΠΟΕΛ: Οι παρενέργειες του non-stop

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η αλήθεια είναι πως ο Φακούντο Σαμπάλα, δεν έκανε καλό παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εκτός από το γεγονός πως «έχασε» τον σκόρερ Νίκο Καλτσά και η Ανόρθωση πήρε προβάδισμα πρόκρισης (1-0), υπέπεσε σε πολλά άλλα λάθη. Αρκετά εξ αυτών αβίαστα, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης του, αποτελώντας μία εκ των αλλαγών του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Διαβάστε επίσης: Δ. Ιωάννου: «Ο ΑΠΟΕΛ θα έδιωχνε τον Νικόλα. Το έβλεπα ότι μπορούσε»

Ο Αργεντινός ακραίος αμυντικός έχει σταθερή απόδοση από την πρώτη μέρα που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, ίσως να επηρεάστηκε από τα συνεχόμενα παιχνίδια και να… έφτυσε από την κούραση.

Υπενθυμίζουμε ότι προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν στην Αλαχουένσε, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στην Κόστα Ρίκα. Το πρωτάθλημα της χώρας ολοκληρώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2020, όταν και κατέγραψε την τελευταία του συμμετοχή και ουσιαστικά χωρίς να ξεκουραστεί αρκετά πήρε το αεροπλάνο, διέσχισε τον Ατλαντικό, και σχεδόν αμέσως καθιερώθηκε στην αρχική ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ