aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι παρατηρήσεις του Ντολ και η πιθανότητα αλλαγής του 3-5-2

ΑΠΟΕΛ: Οι παρατηρήσεις του Ντολ και η πιθανότητα αλλαγής του 3-5-2

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Ντολ ανέβασε τους ρυθμούς τις προηγούμενες μέρες, θέλοντας να είναι πανέτοιμοι άπαντες οι παίκτες για τον μεγάλο επαναληπτικό αγώνα κόντρα την Καραμπάχ. Η αποστολή των περσινών πρωταθλητών δεν θα είναι εύκολη κι αυτό το γνωρίζει καλά ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος είδε σε βίντεο ολόκληρο το πρώτο παιχνίδι του ΓΣΠ και έκανε παρατηρήσεις για τα λάθη που εντόπισε.

Διαβάστε επίσης: Τετράλεπτο βίντεο-ανατριχίλα από τους πορτοκαλί στον Αρχάγγελο! (vid)

Θεωρείται βέβαιο ότι θα αναλύσει ξανά στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού της αυριανής αντιπάλου και μάλιστα θα επιμείνει στη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το τι έχει στο μυαλό του ο Γερμανός τεχνικός σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα παραμένει άγνωστο, ωστόσο είναι απίθανο να κάνει μεγάλες αλλαγές σε τακτική και πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Πόσοι ΑΠΟΕΛίστες θα βρεθούν στο «Τόφικ Μπαχράμοφ»

Πιο πιθανόν είναι να διαφοροποιήσει το σύστημα 3-5-2, το οποίο φάνηκε είναι πολύ νωρίς για να αφομοιωθεί από τους παίκτες, με αποτέλεσμα να εντοπίζονται κενά. Αύριο, λοιπόν, θα πάρουμε μια πρώτη γεύση σε ό,τι έχει να κάνει με τη φιλοσοφία του Τόμας Ντολ και τον τρόπο με τον οποίο θέλει η ομάδα του προσεγγίζει τα παιχνίδια. Εκείνο που προέχει όμως στον αγώνα στο «Τόφικ Μπαχράμοφ» είναι ο ΑΠΟΕΛ να κυνηγήσει άλλη μια μεγάλη αγωνιστική υπέρβαση, όσο δύσκολο και αν φαντάζει κάτι τέτοιο μετά και το σκορ του πρώτου αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ