aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι παλμοί ανέβηκαν, η αδρεναλίνη εκτοξεύτηκε!

ΑΠΟΕΛ: Οι παλμοί ανέβηκαν, η αδρεναλίνη εκτοξεύτηκε!

Οι παλμοί ανέβηκαν, η αδρεναλίνη εκτοξεύτηκε! Στις 72 διαθέσιμες ώρες , στον ΑΠΟΕΛ δηλώνουν πως προετοιμάστηκαν με κάθε επιμέλεια, ο κόουτς μοίρασε τις εντολές που έκρινε απαραίτητες κι άπαντες είναι αποφασισμένοι για να φέρουν εις πέρας την αποψινή ζόρικη αποστολή απέναντι στην Ομόνοια.

Δηλαδή; Να κερδίσουν την «αιώνια» αντίπαλό τους, κάνοντας το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για την είσοδο στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στο Παραλίμνι, εκτός επιλογών είναι δύο ποδοσφαιριστές για το σημερινό πρώτο ματς κυπέλλου του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια. Ο Ματέο Σούσιτς αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα και τέθηκε νοκ-άουτ για τις επόμενες 7 έως 10 μέρες, την ίδια ώρα που ο Γκιόργκι Κβιλιτάια θα παρακολουθήσει το ματς από την κερκίδα αφού συμπλήρωσε κάρτες. Στο ιατρικό δελτίο παραμένει ο Τάσος Δώνης.

«Για εμάς τέτοιοι αριθμοί απουσιών είναι καλοί. Έχουμε το ρόστερ και θα καλύψουμε τα κενά», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Νεκτάριου Πετεβίνου. Στα θετικά για τον ΑΠΟΕΛ είναι πως επιστρέφει ο Φράνκο Φεράρι και ο Λούκας Βιγιαφάνιες παρουσιάζεται πανέτοιμος.

Οι φίλοι της ομάδας «εξαφάνισαν» σε χρόνο ρεκόρ τα 1.500 περίπου εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους. Αριθμός, ασφαλώς, πάρα πολύ λίγος για να καλύψει τις ανάγκες για ένα τόσο αστραφτερό ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ