aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Οι οκτώ λέξεις του Πετρίδη

AΠΟΕΛ: Οι οκτώ λέξεις του Πετρίδη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Πρέπει να τους περιβάλουμε με εμπιστοσύνη και υπομονή», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που θέλησε να περάσει ο Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας στην προχθεσινή παρουσία των Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμετσάνι.

Ουσιαστικά, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ προέτρεψε τους φίλους της ομάδας να δώσουν χρόνο στους δύο άνδρες ώστε να επιτελέσουν έργο κι εν ευθέτω χρόνω να τους κρίνουν. Κάτι που προφανώς πρέπει να ισχύει πάντοτε, όταν προκύπτει κάτι καινούργιο. Πόσο μάλλον στην ομάδα της Λευκωσίας, όπου οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Διαβάστε επίσης: Τα συμβόλαια που λήγουν στον ΑΠΟΕΛ (12 μένουν ελεύθεροι)

Οι εν λόγω εξάλλου αλλαγές δεν έγιναν στη θερινή περίοδο, διάστημα που υπάρχει ασφαλώς χρόνος για να γίνουν πολύ περισσότερα, αλλά μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής δράσης. Εν ολίγοις, ο σημερινός ΑΠΟΕΛ δεν έχει φτιαχτεί με «συνταγή» Τέτι και «υλικά» Τραμετσάνι, οπότε αμφότεροι επιβάλλεται να πιστωθούν και ο καθένας από το δικό του πόστο να κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Έδωσε στη… φόρα τα ποσά της αγοραπωλησίας Μακρή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ