aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι οδηγίες του Μακάρθι που επαναλήφθηκαν στο Δασάκι

ΑΠΟΕΛ: Οι οδηγίες του Μακάρθι που επαναλήφθηκαν στο Δασάκι

Αρκετά ενεργός ήταν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Μικ Μακάρθι στο ντεμπούτο του στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων στην αναμέτρηση με τον Εθνικό στο Δασάκι για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ιρλανδός τεχνικός κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ζήτησε αρκετές φορές από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να αλλάζουν πιο γρήγορα την μπάλα και να κάνουν συνεχώς κινήσεις, ώστε να δίνουν στηρίγματα στους συμπαίκτες τους.

Η οδηγία στους Νούχιου και Ζαχίντ ήταν να πηγαίνουν στα άκρα του γηπέδου όταν ο ΑΠΟΕΛ είχε στην κατοχή του τη μπάλα στο μεσοαμυντικό τομέα.

Ο 61χρονος προπονητής παρατήρησε σε 1-2 περιπτώσεις τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ για τις επιστροφές τους. Χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα στο δίλεπτο 30-31’. Αρχικά ο ΑΠΟΕΛ απείλησε με τον Ενσούε, ο οποίος προωθήθηκε και αμέσως μετά ο Εθνικός σε αντεπίθεση εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Ισπανού και επιχείρησε να σκοράρει με τον Μάριο Ηλία. Ο Μακάρθι έκανε παρατήρηση στον δεξιό μπακ του ΑΠΟΕΛ καθώς καθυστέρησε να επιστρέψει στη θέση του και έδωσε τα εύσημα στον Ανουάρ που κινήθηκε έγκαιρα και κάλυψε το κενό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ