aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι «νέοι» στην αναφορά, η κριτική των «νεοσύλλεκτων»

ΑΠΟΕΛ: Οι «νέοι» στην αναφορά, η κριτική των «νεοσύλλεκτων»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τα περισσότερα μάτια, και ίσως όχι άδικα, ήταν στραμμένα σ’ αυτούς. Είναι, βλέπετε, τα νέα πρόσωπα από τα οποία η ομάδα και ο κόσμος περιμένουν πολλά. Θα ήταν όμως άδικο στο πρώτο τους επίσημο παιγνίδι να κριθούν αυστηρά, όπως το ίδιο ισχύει για όλη την ομάδα. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς παρουσιάστηκαν οι «νεοσύλλεκτοι» στην ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα με τα γαλαζοκίτρινα (ok, τα πορτοκαλί).

ΜΠΕΛΕΤΣ: Ήταν χωρίς υπερβολή αυτός που κράτησε το μηδέν στην άμυνα, με τις δυο, τρεις εξαιρετικές αποκρούσεις του. Έκανε βέβαια το χοντρό λάθος στη φάση του πέναλτι, το οποίο πέρασε χωρίς συνέπειες, έδειξε ωστόσο πως είναι «άσος» που μπορεί να καθήσει κάτω από τα δοκάρια του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Πάλι ενώπιόν μας (των οπαδών του ΑΠΟΕΛ καλύτερα) το αιώνιο ερώτημα

ΛΑΦΡΑΝΣ: Γνωστός από τη θητεία του στην ΑΕΛ, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, που με λίγη τύχη θα μπορούσε να είχε σκοράρει κιόλας. Αναμένεται λοιπόν πως θα είναι ένας από τους βασικούς στυλοβάτες της αμυντικής γραμμής στη φετινή περίοδο.

ΣΑΒΙΤΣ: Αγωνίστηκε λίγο περισσότερο από ένα ημίωρο και με το που πέρασε στον αγώνα έδωσε άλλη διάσταση στην αμυντική γραμμή. Όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος, θα διεκδικήσει θέση βασικού, ανάλογα και με το τι έχει στο μυαλό του ο Τραμετσάνι.

ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ: Αν και φάνηκε πως πελαγοδρομούσε στα αριστερά, όπου αγωνίστηκε κατά συνθήκην (ελλείψει άλλου αριστερού μπακ χαφ), εντούτοις έδειξε καλά στοιχεία. Όταν μεταφέρθηκε δεξιά, τότε ξεδίπλωσε όλες τις αρετές του και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ήταν ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση από τους νέους στο ντεμπούτο του.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Απαιτείται βελτίωση, οι «παγκίτες» που τον αλλάζουν

ΧΑΛΕΝΙΟΥΣ: Έτρεξε, προσπάθησε, πάλεψε, αλλά έμεινε στα ρηχά, αφού τροφοδοτήθηκε πολύ λίγο. Γενικά στο πρώτο επίσημο παιγνίδι του ο Σουηδός φορ φάνηκε λίγο και έδειξε πως χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής.

ΠΑΒΛΟΒΙΤΣ: Λίγο-πολύ τα ίδια ισχύουν και για τον Σέρβο φορ. Η διαφορά είναι πως αυτός έδειξε πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, είχε κίνηση στο παιγνίδι του και φάνηκε περισσότερο απ’ ό,τι ο Σουηδός. Θέλει όμως κι αυτός τον χρόνο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ