aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι νέοι φώναξαν «παρών»

ΑΠΟΕΛ: Οι νέοι φώναξαν «παρών»

Όλους τους διαθέσιμους παίκτες που είχε χρησιμοποίησε στη φιλική «πεντάρα» του ΑΠΟΕΛ επί του Ολυμπιακού, ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε συνολικά 18 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι μισοί (εννέα) ήταν από τα αποκτήματα της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου.

Με εξαίρεση τους Μαρκίνιος, Βιγιαφάνιες, Θεοδώρου και Γεωργίου, δεν έδωσε χρόνο σε συμμετοχής σε άλλον παίκτη που έπαιξε με την Κιζιλζάρ. Δεν αγωνίστηκαν δηλαδή οι Μπέλετς, Τσεπάκ, Καρώ, Κρέσπο, Φεράρι, Εντονγκαλά, Νταουσβίλι, Σαρφό, Εφραίμ, Ντάλσιο και Ηλία.

Σε δύο παιχνίδια που διεξήχθησαν σε λιγότερο από 24 ώρες (ένα φιλικό και ένα επίσημο), ο Αυγουστή χρησιμοποίησε τους 15 από τα 16 συνολικά μετεγγραφικά αποκτήματα των γαλαζοκιτρίνων. Δεν έπαιξε μόνο ο τερματοφύλακας, Χριστοδούλου.

Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι έδειξαν καλά στοιχεία, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Άλλοι έδειξαν να χρειάζονται χρόνο, τόσο από πλευράς φυσικής κατάσταση όσο και για να μπουν στο… κλίμα. Είναι θετικό όμως για τον Αυγουστή που έχει στη διάθεση του όλους τους «νέους».

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Τσιλιγγίρης (Κίττος), Σούσιτς, Έσελινγκ, Ντβάλι (46′ Πολυκάρπου), Γουίλερ (57′ Ντίας), Κοσταντίνοφ (46′ Μούγιανιτς), Σατσιάς, Βιγιαφάνες (46′ Γεωργίου), Μπλουμ (46′ Ντουμπραβάνου), Θεοδώρου, Μαρκίνιος (57′ Μορέιρα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ