aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι... νεόι ειναι ωραίοι (pics)

ΑΠΟΕΛ: Οι… νεόι ειναι ωραίοι (pics)

Την ευκαιρία να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών που είτε δεν είχαν αγωνισθεί στο φιλικό με τον Πανιώνιο είτε χρησιμοποιήθηκαν για λίγα λεπτά, είχε ο Μάριο Μπέιν στο σημερινό νέο φιλικό με αντίπαλο τη Δόξα που διεξήχθη στο στάδιο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Οι γαλαζοκίτρινοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 84ο λεπτό, έφεραν τα κάτω-πάνω (2-1). Ο Ποτέ έφερε το ματς στα ίσα (85′) και ακολούθως ο ΑΠΟΕΛ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Μακρή (88′). O Μπέιν χρησιμοποίησε τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Αντωνίου, Χριστοφόρου, Άδωνη, Αλεξάνδρου.

Στο κέντρο ήταν οι Φαρίας-Εμπεσίλιο, οι Αλωνεύτης-Μακρής στις πτέρυγες και στην επίθεση οι Γκρούμπατς-Ποτέ. Στο 68’ ο Ανδρέου πήρε τη θέση του Άδωνη, στο 69’ ο Στυλιανίδης του Γκρούμπατς.  Με την ομάδα της Κατωκοπιάς αγωνίσθηκε και ο Παπαφώτης, ο οποίος τέθηκε για πρώτη φορά απέναντι στην τέως ομάδα του, έχοντας θετική παρουσία.

Προηγούμενη ενημέρωση (18:00)

Ενδεκάδα με πολλές αλλαγές, όπως ήταν φυσικό, παρατάσσει ο Μάριο Μπέιν στο σημερινό φιλικό του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα. Σε σχήμα 4-4-2 ο Πάρντο είναι κάτω από την εστία και στην άμυνα οι Αντωνιου (δεξιά), Άδωνη-Χριστοφόρου (στόπερ) και Αλεξάνδρου (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Εμπεσίλιο-Φαρίας, αριστερά ο Αλωνεύτης, δεξιά ο Μακρής και στη γραμμή κρούσης οι Ποτέ και Γκρούμπατς.

H ενημέρωση από το twitter του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ