aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι μνηστήρες για Νικόλα και πρόωρη επέκταση συμβολαίου

ΑΠΟΕΛ: Οι μνηστήρες για Νικόλα και πρόωρη επέκταση συμβολαίου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Νικόλας Ιωάννου, ποτέ δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να αγωνισθεί σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το κυπριακό, χωρίς όμως να αποτελεί αυτοσκοπό ώστε να τον επηρεάσει αγωνιστικά. Γνωρίζει πως με δουλειά και βήμα-βήμα, όλα γίνονται. Όσο κι αν κλείνει τα αφτιά του σε όσα γράφονται και λέγονται για την καριέρα του, γνωρίζει πολύ καλά πως όσο συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κάνει το επόμενο βήμα. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οπότε ξέρει τι πάει να πει ξένος σύλλογος και συναγωνισμός.

Οι αγώνες της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και πολύ περισσότερο τα έξι παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αποτελούν ισχυρό εφόδιο προκειμένου να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και να έλθει επίσημη πρόταση στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ. Το καλοκαίρι του 2021 τελειώνει το συμβόλαιό του και υπάρχει πρόθεση για πρόωρη επέκτασή του από τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη. Στην ομάδα της Λευκωσίας απέδειξαν αρκετές φορές πως δεν στέκονται εμπόδιο για την περαιτέρω ανέλιξη του οποιουδήποτε παίκτη, φτάνει η προσφορά να είναι ανάλογη της αξίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ