aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι μέτοχοι βροντοφώναξαν Πετρίδης με 99.07%

ΑΠΟΕΛ: Οι μέτοχοι βροντοφώναξαν Πετρίδης με 99.07%

Πέραν των τεσσάρων ωρών διήρκησε η Γενική Εκλογική Συνέλευση της εταιρίας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο, η οποία επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό της πιο ενδιαφέρουσας των τελευταίων χρόνων.

Η παρουσία πέραν των 350 μετόχων της εταιρείας και το γεγονός ότι υπήρχαν μπόλικες παρεμβάσεις, εντάσεις ακόμα και επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Ποταμίτη επιβεβαιώνει το πιο πάνω.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του πήραν εντολή από τους μετόχους να συνεχίσουν στο πηδάλιο της εταιρείας, με τον κ. Πετρίδη να συνεχίζει τη δεύτερη θητεία του που άρχισε το 2013.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία – Τα αποτελέσματα

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβούλων.

Παρών στη συνέλευση δήλωσαν εκπρόσωποι του 68,32% του διατεθειμένου μετοχικού κεφαλαίου.
Συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία εκπρόσωποι του 53,68% του διατεθειμένου μετοχικού κεφαλαίου.

Με βάση την καταμέτρηση, οι υποψήφιοι που εξασφάλισαν πέραν του 50+1% είναι οι:

Πρόδρομος Πετρίδης 99,07%
Χάρης Φωτίου 78,99%
Στέλιος Ζαμπάς 71,62%
Γιώργος Σταμάτη 71,54%
Θανάσης Χριστοφόρου 71,05%
Νίκος Κουγιάλης 71%
Αλέξης Ανδρέου 70,95%
Δημήτρης Θεοχάρους 70,90%
Χάρης Παναγίδης 65,20%

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα καταρτιστεί σε Σώμα, στην πρώτη του συνεδρία.


Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy θα σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ

– Χαμογελαστός ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης έφτασε στο χώρο όπου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση.

– Παρών και ο Θεόδωρος Κυριακίδης. Πετρίδης και Άντης Πολυδώρου, ο οποίος ήταν στο πλευρό του κ. Κυριακίδη, είχαν συζήτησε σε άριστο κλίμα πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

– Στην αίθουσα και ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου, όπως και αρκετοί παλαίμαχοι της ομάδας όπως οι Ανδρέας Στυλιανού, Τάκης Αντωνίου, Πετράκης Χατζηθωμά και Γιάννος Ιωάννου.

– Άρχισε η Γενική Συνέλευση με την λογοδοσία του Πρόδρομου Πετρίδη. Στο 63% η έφτασε η παρουσία των μετόχων.

– Το αποκλειστικό δημοσίευμα του Goal.com.cy, στις 9 Απριλίου, που έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές με την Cablenet και μία «ανάσα» από νέο «χρυσό» deal με την συνδρομητική πλατφόρμα επιβεβαίωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης. Μιλώντας στην Γενική Συνέλευση των γαλαζοκιτρίνων ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ χαρακτήρισε την προηγούμενη συμφωνία με την συνδρομητική πλατφόρμα ως τη μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία που έγινε ποτέ και ανέφερε πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις για επέκταση του συμβολαίου που λήγει το 2024.

– Εισήγηση δημιουργίας ελεγκτικής επιτροπής προανήγγειλε ο Πρόδρομος Πετρίδης: «Ως διοίκηση θα εφαρμόσουμε μακροχρόνιο πλάνο οικονομικής πολιτικής το οποίο θα πρέπει να τηρήσουμε κατά γράμμα. Για περισσότερη διαφάνεια και τήρηση αυτού του πλάνου, θα εισηγηθώ τη δημιουργία ελεγκτικής επιτροπής, αποτελούμενη από επιφανείς ΑΠΟΕΛίστες με βάθος γνώσεων στον συγκεκριμένο τομέα. Αυτή η επιτροπή, θα λειτουργεί ως τερματοφύλακας και οι εισηγήσεις της θα παρουσιάζονται ενώπιον του Δ.Σ.».

– Η ζημιά του ΑΠΟΕΛ ή καλύτερα η απώλεια εσόδων από την πανδημία, σύμφωνα με τον Πρόδρομο Πετρίδη είναι 3.500.000 ευρώ.

– Στο βήμα ο Θεόδωρος Κυριακίδης. Υπέβαλε κάποιες ερωτήσεις για το οικονομικό.

– Ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Κρις Τριανταφυλλίδης και ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου, Μάριος Χαραλάμπους έκαναν ενωτική ομιλία.

– O Γιάννης Δημητρίου ανέλυσε το οικονομικό πλάνο για βιωσιμότητα της εταιρείας μέχρι και την σεζόν 2025-26.

– Προκλήθηκε ένταση με τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να επιτίθενται στον Χριστόφορο Ποταμίτη, ο οποίος ειρωνεύτηκε τον Πρόδρομο Πετρίδη για την παρουσία τους στην αίθουσα.

– Άρχισε η διαδικασία της ψηφοφορίας.

– Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας και άρχισε η καταμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ