aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι μέτοχοι αποφασίζουν για νέο συμβούλιο

ΑΠΟΕΛ: Οι μέτοχοι αποφασίζουν για νέο συμβούλιο

O λόγος στους μετόχους του ΑΠΟΕΛ για την επόμενη μέρα στα διοικητικά των γαλαζοκιτρίνων. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ συγκάλεσε Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση για τις 23 Μαρτίου στην οποία θα αναδειχθεί νέο διοικητικό συμβούλιο.

Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Πρόδρομου Πετρίδη είναι έντονη και από πολλές κατευθύνσεις. Ακόμα και αυτοί που τάσσονται κατά της κριτικής σημειώνουν ότι η ώρα της κριτικής δεν είναι τώρα που η ομάδα κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό αλλά η Γενική Συνέλευση.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ δήλωσε αρκετές φορές ότι η πόρτα είναι ανοικτή για όποιον νιώθει έτοιμος και δυνατός να αναλάβει τη διοίκηση της εταιρείας, επομένως έφθασε η ώρα της κρίσης για το κατά πόσο θα προκύψει ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ. To… μπαλάκι πάει στα χέρια των μετόχων της εταιρείας, με την παρούσα διοίκηση να κρατά κλειστά τα χαρτιά της κατά πόσο υπάρχει απόφαση να μην διεκδικήσει επανεκλογή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ