aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι ματιές «Πούρσα» στον Σουλεϊμάν Σόνα Ανδρέου και την παρέα του

ΑΠΟΕΛ: Οι ματιές «Πούρσα» στον Σουλεϊμάν Σόνα Ανδρέου και την παρέα του

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ να αξιολογήσει ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων των γαλαζοκιτρίνων. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον «εμβολιασμό» της ομάδας με Κύπριους παίκτες.

Όπως σημειώνει σε σημερινό δημοσίευμά του το «Goal» (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, «χτενίζει» την κυπριακή αγορά για ποδοσφαιριστές και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιάσει στη διοίκηση τα αποτελέσματα της δουλειάς του. Στο μπλοκάκι του Ελλαδίτη προπονητή φιγουράρουν, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Θεοδώρου της Ένωσης και ο Μάριος Ηλία του Εθνικού.

Πέραν των μετεγγραφών ο Σάββας Πουρσαϊτίδης περνά από αξιολόγηση και τα βλαστάρια του «Αρχαγγέλλου». Στις προπονήσεις της ομάδας που επανάρχισαν σήμερα συμμετέχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων. Πρόκειται για τους Σουλεϊμάν Σόνα Ανδρέου (7/2/2003), Μίλτο Χατζηπαναγιώτου (13/5/2002), Νικόλα Δημητρίου (22/4/2002) και Σταύρος Γεωργίου (19/10/2004). Στο πρωτάθλημα Νέων εδώ και καιρό μπήκε λουκέτο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έδωσε εντολή να προπονούνται με την πρώτη ομάδα οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.

Ο γεννημένος στην Γκάμπια Σουλεϊμάν Σόνα αποκτήθηκε προ διετίας από το ΘΟΪ Λακατάμιας και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στην πρώτη σεζόν της θητείας του στον ΑΠΟΕΛ ο 18χρονος ποδοσφαιριστή έπαιξε στην ομάδα Παίδων (Κ17) των γαλαζοκιτρίνων καταγράφοντας 18 συμμετοχές και πέτυχε 11 τέρματα. Ήταν τρίτος σκόρερ των γαλαζοκίτρινων, πίσω από τους Νικόλα Κούτσακο (36 γκολ σε 20 συμμετοχές) και Αντώνη Σεραφείδη (15 γκολ σε 23 συμμετοχές). Τη φετινή σεζόν πήρε προαγωγή στην ομάδα Νέων (Κ19)  του ΑΠΟΕΛ και πρόλαβε να καταγράψει μόλις μία συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι προτού διακοπεί το πρωτάθλημα.

Ο Μίλτος Χατζηπαναγιώτου αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος και έπαιξε εφτά φορές με την ομάδα Νέων του ΑΠΟΕΛ φέτος, ενώ οι Νικόλας Δημητρίου και Σταύρος Γεωργίου είναι μεσοεπιθετικοί. Ο πρώτος έπαιξε εφτά φορές με την ομάδα Νέων του ΑΠΟΕΛ φέτος, ενώ ο μικρότερος της παρέας Σταύρος Γεωργίου κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές και δύο γκολ στο πρωτάθλημα Παίδων (Κ17).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ