aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPAΠΟΕΛ: Οι λόγοι που του άξιζε η πρόκριση!

AΠΟΕΛ: Οι λόγοι που του άξιζε η πρόκριση!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΑΠΟΕΛ στο FIBA Europe cup θα συνεχιστεί. Οι γαλαζοκίτρινοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ως μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση στον θεσμό. Θα ήταν πραγματικά κρίμα και άδικο να έμενε εκτός Ευρώπης η ομάδα της Λευκωσίας μετά τις τρεις νίκες που σημείωσε στον 10ο όμιλο.

Του άξιζε να προκριθεί! Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Διότι δεν ήταν μόνο το παιχνίδι με τη Σμόκι που είχε χαθεί στα σημεία, αλλά και εκείνο της πρεμιέρας στο Παρτούπιτσε.

«Κάτι το οποίο πριν ενάμιση μήνα φάνταζε όνειρο μακρινό, έγινε πραγματικότητα και όλα αυτό χάρη στην κατάθεση ψυχής, τη λεβεντιά και τη μαγκιά των παικτών που με σκληρή δουλειά κατάφεραν να πάρουμε την πρόκριση», δήλωσε για την πρόκριση της ομάδας του ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Δημήτρης Κουστένης.

Οι γαλαζοκίτρινοι λοιπόν συνεχίζουν να ονειρεύονται… Ευρωπαϊκά και ήδη έχουν γίνει γνωστοί οι αντίπαλοι τους. Πρόκειται για την γερμανική Telecom baskets Bonn, την αυστριακή Operward και τη λιθουανική Βουτάουτας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ