aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Oι λεπτομέρειες για τη διάθεση των επετειακών εμφανίσεων

ΑΠΟΕΛ: Oι λεπτομέρειες για τη διάθεση των επετειακών εμφανίσεων

Με ανακοίνωσή του ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι η διάθεση των επιπλέον επετειακών εμφανίσεων θα αρχίσει την Δευτέρα (29/30, ενώ σημειώνεται πως όσοι επισκέφτηκαν την μπουτίκ της ομάδας και λόγω εξάντλησης δεν εξασφάλισαν την επετειακή εμφάνιση, μέσω των στοιχείων που έχουν παραχωρήσει, θα τους αποσταλεί SMS για ενημέρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι σε συνεργασία με τον Asteras Tripolis F.C. και την Macron έχει προχωρήσει σε επιπλέον παραγγελία επετειακών εμφανίσεων.

Η διαδικασία προαγοράς της επετειακής εμφάνισης θα αρχίσει τη Δευτέρα 29/03 (16:00) μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας μας www.apoelfc.com.cy (διαδικασία αγοράς εισιτηρίων) και από την Τρίτη 30/04 (09:00) στην μπουτίκ της ομάδας.

Όσοι επισκέφτηκαν το #OrangeShop μέχρι σήμερα και λόγω εξάντλησης δεν εξασφάλισαν την επετειακή εμφάνιση, μέσω των στοιχείων που έχουν παραχωρήσει, θα τους αποσταλεί SMS για ενημέρωση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.
#APOELFC #200xronia».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ