aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι… κράχτες και ο Ζαχίντ

ΑΠΟΕΛ: Οι… κράχτες και ο Ζαχίντ

Πεπεισμένος ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει πορεία πρωταθλητισμού στη νέα σεζόν δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου το πρωί της Δευτέρας. Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων θα πάρει το απόγευμα της Τρίτης εντολή από τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας να συνεχίσει στο πηδάλιο της διοίκησης και ακολούθως θα «τρέξει» όλα τα ανοικτά θέματα που αφορούν τόσο το αγωνιστικό όσο και το οικονομικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει στα σκαριά μετεγγραφικές κινήσεις και πολύ σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις που θα χαροποιήσουν τους οπαδούς της ομάδας. Πέραν του Δημήτρη Θεοδώρου, ο οποίος αφήνει την Ένωση και μετακομίζει στον «Αρχάγγελο», τα γαλαζοκίτρινα προβάρουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, ο Πρόδρομος Πετρίδης προανήγγειλε μετεγγραφές παικτών… κραχτών, δηλαδή θα προκαλέσουν αίσθηση. Παρά το γεγονός ότι ο προϋπολογισμός του ΑΠΟΕΛ θα είναι μειωμένος σε σχέση με προηγούμενα χρόνια επικρατεί αισιοδοξία πως θα γίνουν προσθήκες που θα επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γκάγιας Ζαχίντ, μπορεί ο ποδοσφαιριστής να έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, όμως στον ΑΠΟΕΛ έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να κρατήσουν τον Νορβηγό στον «Αρχάγγελο» και μάλιστα αισιοδοξούν ότι έχουν καλές πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Όπως παραδέχθηκε ο Πρόδρομος Πετρίδης η πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που κατατέθηκε στον Ζαχίντ είναι μειωμένη σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο, όμως το «πακέτο» είναι αρκετά ικανοποιητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ