aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι «κομμένοι» του Πουρσαϊτίδη

ΑΠΟΕΛ: Οι «κομμένοι» του Πουρσαϊτίδη

Μικρό και ευέλικτο ρόστερ επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο Ελλαδίτης προπονητής στις πρόσφατες δηλώσεις του στην Cablenet και την εκπομπή «Χωρίς VAR» είχε δηλώσει πως αρέσκεται στο να κάνει λιγότερες μετεγγραφές αλλά να έχει μειωμένο ρίσκο. Στόχος του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ είναι να δουλέψει με 22-23 ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό είναι αναγκασμένο να «κόψει» ορισμένους από το ρόστερ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος προπονητής πήρε τις αποφάσεις του για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν τον έπεισαν κατά το διάστημα της παρουσίας του στον «Αρχάγγελο» και θα γίνει προσπάθεια ώστε να παραχωρηθούν δανεικοί. Για ορισμένους εξ αυτών, όπως για παράδειγμα οι Χρίστος Σιέλης και Κώστας Αποστολάκης δεν αποτελεί έκπληξη.

Νέα ευκαιρία να πείσει ότι αξίζει θέση στο ρόστερ πήρε ο Ομάρ Χάνι, αλλά δεν φαίνεται ικανός να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και το πιθανότερο είναι πως θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, όπως και 1-2 άλλοι ποδοσφαιριστές ώστε να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ