aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι καλύτεροι «σερβιτόροι» του Αυγουστή

ΑΠΟΕΛ: Οι καλύτεροι «σερβιτόροι» του Αυγουστή

H πάσα του Λούκας Σοόυζα με κεφαλιά στον Άντον Μάγκλιτσα πριν ο Κροάτης επιθετικός στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Άρη για το 1-0 στο Τσίρειο ήταν η τρίτη ασίστ του Βραζιλιάνου μέσου του ΑΠΟΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα και φιγουράρει στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα με μία λιγότερη από τον Λέο Νατέλ, ο οποίος πιστώθηκε τέσσερις.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των γαλαζοκιτρίνων έγινε δημιουργός του δεύτερου. Έγινε κάτοχος της μπάλας μετά την πάσα του Ντιαβαρά και χωρίς χρονοτριβή την έδωσε στον αμαρκάριστο Γιώργο Εφραίμ, ο οποίος με τη σειρά του αφού απέφυγε τον Βανά Άλβες σκόραρε σε κενή εστία. Ήταν η δεύτερη ασίστ του Μάγκλιτσα στο πρωτάθλημα και έτσι παίρνει θέση στην… ουρά της κορυφαίας πεντάδας των «σερβιτόρων» της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή.

Τρεις ασίστ, όσες και ο Λούκας Σόουζα, μετρούν οι Δημήτρης Θεοδώρου και Ανδρέας Καρώ— ο Κύπριος στόπερ πέτυχε και τέσσερα γκολ, επιδόσεις εντυπωσιακές για αμυντικό, ενώ από δύο ασίστ πιστώθηκαν οι Γκιόργκι Κβιλιτάια, Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Τορνίκε Οκριασβίλι και Γιώργος Εφραίμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ