aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Οι επόμενες μετεγγραφές μετά τον Σιέλη

AΠΟΕΛ: Οι επόμενες μετεγγραφές μετά τον Σιέλη

Ο ΑΠΟΕΛ… έσπασε το ρόδι στην μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού με την απόκτηση του Χρίστου Σιέλη. Ο διεθνής με την U19 ποδοσφαιριστής αποτελεί το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι δίνουν συνέχεια στην τακτική των τελευταίων χρόνων με προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών Κύπριων και ξένων.

Ο 19χρονος αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ και μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Αγγλία για λογαριασμό της Σριούσμπερι επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να καθιερωθεί στους πρωταθλητές. Ο μικρότερος αδελφός του Βαλεντίνου Σιέλη αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως δεξί μπακ, ενώ θα συναντήσει στον «Αρχάγγελο» τον ξάδερφο και πολύ καλό του φίλο, Νικόλα Ιωάννου.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Άνοιξε τον «χορό» των μετεγγραφών με Σιέλη (ανακοίνωση)

Την απόκτηση του Σιέλη αναμένεται να ακολουθήσει η επισημοποίηση της μετεγγραφής του Κέβιν Λαφράνς. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ και θ’ αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Καρλάο.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Υπό παραχώρηση ο Νατέλ, θέλει χρήμα για δανεικούς η Σάο Πάολο

Προτεραιότητα του Ντομένικο Τέτι είναι η απόκτηση επιθετικού κορυφής. Οι επιλογές των Ρέζα, Μπάλογκ και Ντελατόρε δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα, ενώ ο Μπέζιακ δεν έδειξε ικανός να τραβήξει το «κουπί» στο σκοράρισμα κι έτσι οι πρωταθλητές θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την γραμμή κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ