aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Οι επιτυχίες και η κάμψη…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αν και ο προϋπολογισμός του καλοκαιριού δεν ήταν και τόσο πλούσιος, κάτι που είχε ως συνέπεια να μην γίνουν και οι τόσο εντυπωσιακές κινήσεις ενίσχυσης, εν τούτοις ο ΑΠΟΕΛ, είχε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αποκορύφωμα της πορείας που έκαναν οι γαλαζοκίτρινοι, ήταν φυσικά η πρόκριση στη δεύτερη φάση των ομίλων για το FIBA Europe cup. Όσον αφορά δε την πορεία στο πρωτάθλημα, ο ΑΠΟΕΛ είχε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα στην αρχή, με σπουδαιότερη επιτυχία την εντός έδρας νίκη πάνω στην ΑΕΚ, στο μεγάλο ντέρμπι των φιναλίστ στα πλέι-οφ της τελευταίας… τετραετίας!

Ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα του Κουστένη δέχθηκε δυο απανωτές ήττες (εκτός από Απόλλωνα και εντός από Κεραυνό) και μάλιστα με απογοητευτικό τρόπο. Διότι στη Λεμεσό έχασε ενώ προηγήθηκε με +17 στο ημίχρονο, ενώ στο ντέρμπι με τους ερυθροκίτρινους, η μεγάλη εντός έδρας ήττα, προήλθε με τα… χέρια κατεβασμένα.

Εννοείται βέβαια ότι καμιά ομάδα ανά το παγκόσμιο δεν μπορεί να έχει σταθερά ψηλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ίσως να λέγαμε ότι η κάμψη που παρατηρήθηκε στα δυο τελευταία παιχνίδια, να είναι δικαιολογημένη.

Πέραν όμως αυτών, είναι και το μικρό ρόστερ και επομένως, η ακατάπαυστη προσπάθεια να επέφερε κούραση και αυτό, ξέχωρα και από τους τραυματισμούς που προέκυψαν…

Το σίγουρο όμως είναι ότι στον ΑΠΟΕΛ, επιφυλάσσονται για τη συνέχεια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ