aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι επιλογές για τον αντί-Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Οι επιλογές για τον αντί-Σόουζα

Ο Σωφρόνης Αυγουστή προετοιμάζει τον ΑΠΟΕΛ για το σημαντικό ντέρμπι της Δευτέρας με την Ομόνοια χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο Λούκας Σόουζα. Αρχές της βδομάδας υπήρχε έντονη ανησυχία για τις θέσεις των ανασταλτικών μέσων, καθώς ο Μάριους Λουντέμο αποχώρισε τραυματίας από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ο Νταουσβίλι ήταν στο ιατρικό δελτίο.

Η παρουσία του Γιάννη Σατσιά στην «Αρένα» έπεισε τον Κύπριο τεχνικό ότι μπορεί να τον υπολογίζει, ενώ οι προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης σκόρπισαν χαμόγελα στον «Αρχάγγελο». Οι Λουντέμο και Νταουσβίλι αυξάνουν ρυθμό και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν φανέλα βασικού.

Ο Νορβηγός θα είναι στην ενδεκάδα και το επικρατέστερο σενάριο λέει πως θα έχει ως παρτενέρ στον άξονα της μεσαίας γραμμής έναν εκ των Νταουσβίλι ή Σατσιά, αν και υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, για να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα για τις επιλογές του Αυγουστή στο ματς απέναντι στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ