aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι Ελβετοί της Βασιλείας βαδίζουν και παραπατούν

ΑΠΟΕΛ: Οι Ελβετοί της Βασιλείας βαδίζουν και παραπατούν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στον ΑΠΟΕΛ. Το βράδυ της Πέμπτης στο ΓΣΠ (22:00), η ομάδα της Λευκωσίας δίνει τον πιο «αστραφτερό» έως τώρα αγώνα της σεζόν απέναντι στη Βασιλεία για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Το ηθικό των ποδοσφαιριστών είναι ανεβασμένο, όπως και η πίστη για την εξασφάλιση εκείνου του αποτελέσματος που θα αφήνει ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στις 27 Φεβρουαρίου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει συλλέξει αρκετές πληροφορίες για τον ελβετικό σύλλογο, με τις εντολές του προς τους παίκτες να γίνονται από σήμερα πιο συγκεκριμένες.

Η ετοιμότητα των Λούκας Σόουζα, Μπγιορν Σιγκούρνταρσον, Στάθη Αλωνεύτη, Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς και Γιώργου Εφραίμ θα διαφανεί στις επόμενες προπονήσεις. Διαθέσιμος θα είναι (όπως όλα δείχνουν) ο Νικόλας Ιωάννου, όπως και ο Ούρος Μάτιτς. Υπενθυμίζουμε πως δεν δηλώθηκαν οι Μίλαν Γέφτοβιτς, Αντρέ Βιντιγκάλ, Χρίστος Σιέλης, Ομάρ Χάνι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Ουζουνίδης, το έζησε έντονα και στο τέλος ξέσπασε…

Η Βασιλεία δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Το περασμένο Σάββατο (15/02), στο πλαίσιο της 22ης στροφής του ελβετικού πρωταθλήματος, μπροστά σε 21.000 περίπου οπαδούς της, ηττήθηκε με 0-1 από την Τουν, παραμένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς (12-3-7). Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για την ομάδα του Μάρσελ Κόλερ στα τελευταία πέντε παιχνίδια, κάτι που προφανώς λέει πολλά για την κατάσταση που επικρατεί.

Εκτός από την Τουν, έχασε από τις Λουκέρνη (1-2), Γιανγκ Μπόις (0-2), Ζανκτ Γκάλεν (1-2) και μοιραία μεγάλωσε η διαφορά που τη χωρίζει από την κορυφή. Κέρδισε μονάχα τη Ζυρίχη (4-0), πριν από δύο αγωνιστικές. Τον προχθεσινό αγώνα παρακολούθησε διά ζώσης ο υπεύθυνος σκάουτινγκ, Λούκας Χατζηλούκας. Η Βασιλεία επιχείρησε 28 σουτ, 7 εξ αυτών εντός εστίας, κέρδισε 14 κόρνερ, αλλά φάνηκε σοβαρά άστοχη στην τελική προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαίωσε για Ασία και αποκάλυψε άλλη μία πρόταση ο Σόουζα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ