aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι εκπλήξεις του Μικ Μακάρθι

ΑΠΟΕΛ: Οι εκπλήξεις του Μικ Μακάρθι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μοναδικός τρόπος για να προχωρήσει ο ΑΠΟΕΛ και να δει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια, δεν είναι άλλος από τις νίκες. Οι πρωτευουσιάνοι, ξέρουν πολύ καλά ότι δεν τους παίρνει να παρατείνουν το αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη.

Ο Μικ Μακάρθι εργάστηκε μεθοδικά και αναμένει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν αντίδραση, θέτοντας τις βάσεις για πορεία αντεπίθεσης στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς, πλην όμως περιθώρια για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν.

Από τη στιγμή που έγινε μία μίνι-προετοιμασία και ο Ιρλανδός προπονητής έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές, δεν αποκλείονται να δούμε τον ΑΠΟΕΛ με αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ίσως και με εκπλήξεις στα πρόσωπα.

Οι Μιγκέλ Σίλβα (τερματοφύλακας), Εμίλιο Ενσούε, Γιώργος Μερκής, Αντρέ Ζορζ, Χρίστος Γουίλερ (αμυντικοί), Ανουάρ Τουχαμί, Μάικ Γένσεν, Γκάγιας Ζαχίντ (μέσοι), Ομέρ Ατζίλι, Ντιεμερσί Εντονγκαλά (εξτρέμ) και Μπεν Σαχάρ (επιθετικός) με βάση τις εκτιμήσεις, θεωρούνται οι επικρατέστεροι.

Είπαμε όμως: Ο 61χρονος κόουτς είδε, δοκίμασε, αξιολόγησε και θα λειτουργήσει με τα δικά του πιστεύω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ