aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι εφτά απουσίες και η συλλογή πληροφοριών

ΑΠΟΕΛ: Οι εφτά απουσίες και η συλλογή πληροφοριών

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά από μέτρια έως κακή εμφάνιση, η Σλόβαν Λίμπερετς γνώρισε τη δεύτερή της ήττα στο πρωτάθλημα της Τσεχίας. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, έχασε με 0-3 από την Παρτουμπίτσε, μένοντας τους 7 βαθμούς και στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Πάβελ Χόφτιτχ προχώρησε σε λίφτινγκ στην 11άδα που παρέταξε απέναντι στη Στεάουα για το Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας εκτός αρχικού σχήματος συνολικά επτά ποδοσφαιριστές. Αναφερόμαστε στους Γιούσουφ, Πέσεκ, Μίκουλα, Μοσκέρα, Καχαράμπα και Τιζανί. Κάτι που προφανώς φανερώνει τις προθέσεις του ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Νγκουιέν ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Γιούγκας, Χαλούς (στόπερ), Κοσέλνικ, Φουκαλά (μπακ). Οι Μπεράν, Μάλουσεκ κινήθηκαν στις πτέρυγες, οι Μάρα, Κονγκολά στο κέντρο και οι Ράμπουσιτς, Ρόντιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Στον ΑΠΟΕΛ, ασφαλώς, φρόντισαν να συλλέξουν τις απαιτούμενες πληροφορίες για το ψεσινό παιχνίδι και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ματς που έδωσε η επικείμενη αντίπαλος στις εντός και εκτός συνόρων υποχρεώσεις της, έχουν αποκρυσταλλωμένη εικόνα για τη δυναμική της.  Γνωρίζουν, βεβαίως, πως η Σλόβαν που θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη θα είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ