aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι €400.000 του Αμπομά

ΑΠΟΕΛ: Οι €400.000 του Αμπομά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ δεν εγκαταλείπουν την επιλογή του Γκανέζου Νανά Αμπομά. Ο γρήγορος επιθετικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ εξακολουθεί να ενδιαφέρει, πλην όμως προκύπτει οικονομική διαφορά. Περίπου 400.000 ευρώ αξιώνει ο βραχύσωμος παίκτης, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να εξασφαλίσει κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο τέτοιο «μεγάλο» συμβόλαιο.

Προ ημερών έγινε αναφορά για την Μπεσίκτας ότι ενδιαφέρεται για τον 24χρονο και ακολούθως, γράφτηκε για ενδιαφέρον και της Κλαμπ Μπριζ. Στη λήξασα σεζόν o βραχύσωμος επιθετικός αγωνίστηκε 12 φορές στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα χωρίς να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα. Έπαιξε πέντε φορές ως αριστερός ακραίος επιθετικός, πέντε ως επιθετικός κορυφής, ενώ μία φορά χρησιμοποιήθηκε ως δεύτερος επιθετικός και μία ως αριστερός χαφ σε σχηματισμό 4-4-2.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα βρίσκει με Ακιντόλα, περιμένει Μίντιλαντ!

Ο ΑΠΟΕΛ παρακολουθεί τα δεδομένα και εφόσον ο Αμπομά δεν βρει το συμβόλαιο που ψάχνει δεν αποκλείεται να κάνει εκ νέου κίνηση για να αποσπάσει την υπογραφή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ