aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι δύο υποψήφιοι για το δεξί άκρο

ΑΠΟΕΛ: Οι δύο υποψήφιοι για το δεξί άκρο

Η οπαδική ιστοσελίδα apoel.net κάνει αναφορά στην ανάγκη για την απόκτηση δεξιού μπακ από τον ΑΠΟΕΛ και τονίζει πως στο shortlist βρίσκονται οι Γκαλίτσιος και Περεϊρα.

Αναλυτικά: «Η ανάγκη για απόκτηση ενός δεξιού μπακ που θα μπορέσει να αντικαταστήσει σε ικανοποιητικό βαθμό τον Μιλάνοφ επείγει. Επείγει γιατί τη Δευτέρα η ομάδα μας πρέπει να δηλώσει τους παίκτες ενόψει των play offs οπότε ίσως και εντός της ημέρας να παρθεί η τελική απόφαση.

Οι δυο παίκτες που βρίσκονται στο short list είναι οι Γκαλίτσιος και Περεϊρα. Η περίπτωση του 19χρονού Πορτογάλου φαίνεται να κερδίζει πόντους αφού πέραν του ότι ικανοποιεί αγωνιστικά δεν θα χρειαστεί να προκύψει αποδέσμευση άλλου παίκτη.

Ο Περεϊρα ανήκει στην Μπενφίκα έχοντας αγωνιστεί ως δανεικός για 18 μήνες στην Σαμπντόρια συμμετέχοντας σε 21 ματς της Serie A! Τον Ιανουάριο επέστρεψε στην Μπενφίκα και αγωνίστηκε στις 20 Μαίου ως βασικός στο παιχνίδι με την Μποαβίστα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ