aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι δύο μετεγγραφές που προανήγγειλε ο Πουρσαϊτίδης

ΑΠΟΕΛ: Οι δύο μετεγγραφές που προανήγγειλε ο Πουρσαϊτίδης

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Διαδιδόταν ως πληροφορία, πλέον όμως είναι και η επίσημη θέση. Ο ΑΠΟΕΛ θα εξαντλήσει τις τέσσερις μετεγγραφές που δικαιούται τον Ιανουάριο, όπως λέχθηκε δια στόματος του Σάββα Πουρσαϊτίδη μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν αποκάλυψε τις θέσεις που θα γίνουν οι δύο προσθήκες (μετά τους Μπερν και Γκάρνερ), όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αφορούν ακραίο επιθετικό και αριστερό μπακ.

«Έχω μόνο δυο θέσεις και θα τις εξαντλήσω, αλλά δεν θα πω σε ποιες θέσεις, αυτό είναι δική μου δουλειά. Σίγουρα όμως χρειαζόμαστε βοήθεια. Τα παιδιά πέρασαν μεγάλη αμφισβήτηση και είναι κατανοητό. Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Παίκτες, προπονητές και να δώσουμε στην ομάδα αυτό που της αρμόζει», ήταν η τοποθέτηση του Σάββα Πουρσαϊτίδη που οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ σε νίκη 3-0 επί του Ερμή στο ντεμπούτο του στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.

Η ομάδα της πρωτεύουσας έδειξε σημάδια βελτίωσης, όμως όπως παραδέχθηκε και νεαρός τεχνικός χρειάζεται μεγάλη βελτίωση για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Άλλωστε, το σκορ (3-0) δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα με τους «φτεροπόδαρους» να βάζουν δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ που εμφάνισε κατά διαστήματα παθογένειες που έχει από την αρχή της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πουρσαϊτίδης: «Ο Αρχάγγελος δεν θυμίζει σε τίποτα την εποχή μου, όμως το σήμα στην καρδιά…»

Στα ευχάριστα για τους γαλαζοκίτρινους η διάθεση και το γκολ του Εφραίμ που ήταν και το πρώτο του στο πρωτάθλημα, τα δύο τέρματα του Μπεν Σαχάρ, ο οποίος έφτασε τα τρία στη σεζόν και… ξεμπούκωσε μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος).

Ο Πουρσαϊτίδης έδειξε με το… καλημέρα ότι θα εμπιστευθεί τον Φράνσις Ουζόχο και θα επιδιώξει μέσα από τα παιχνίδια να επαναφέρει τον Νιγηριανό στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν προτού τραυματιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ