ΑΠΟΕΛ: Οι δύο καθυστερήσεις, οι «τελειωμένοι» και ο Βούρος

Η πόρτα εξόδου του προπονητικού κέντρου «Αρχαγγέλος» άνοιξε εδώ και μέρες και άρχισαν να την διαβαίνουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ήδη παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ αποτελούν οι δανεικοί Άλεφ, Πάβλοβιτς και Μάτιτς, ενώ δύσκολα θα ανατραπεί το σκηνικό αποχώρησης του Βάτερμαν, όπως επίσης και των Τόμας ντε Βινσέντι και Λίνους Χαλένιους, στους οποίους στάλθηκε το μήνυμα να βρουν ομάδα. 

Απ’ εκεί και πέρα, «τελειωμένοι» πρέπει να θεωρούνται οι (επίσης δανεικοί) Μπέλετς, Γέφτοβιτς και Βιντιγκάλ με την επισημοποίηση της αποχώρησής τους να αναμένεται μετά τον διακανονισμό για τη μισθοδοσία. Ο τελευταίος αλλά και ο Γιάκολις, απουσιάζουν στο εξωτερικό και με τις περιπτώσεις του παρατηρείται μια καθυστέρηση στο θέμα διευθέτησης με τις αποδοχές τους.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου, μετά την επιθυμία του ιδίου να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρος ότι σε παραχώρηση του θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Στον Σάβιτς, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, έγινε η τελική πρόταση από πλευράς διοίκησης για μείωση των αποδοχών του και σύντομα το θέμα θα ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ