aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι δηλώσεις των Μπέλετς, Ιωάννου και Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Οι δηλώσεις των Μπέλετς, Ιωάννου και Τάαμαρι

Στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Καραμπάχ, μίλησαν τρεις εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (2-1). Βιντ Μπέλετς, Νικόλας Ιωάννου και Μούσα Αλ-Τάαμαρι παραχώρησαν δηλώσεις για τη σπουδαία νίκη των «γαλαζοκιτρίνων» και για τη συνέχεια.

Μπέλετς: «Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο. Πάμε βήμα-βήμα. Υπάρχει το πρωτάθλημα, τώρα θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα»

Ιωάννου: «Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και πήραμε το τρίποντο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ξέραμε πόσο σημαντική είναι η νίκη που θα μας βοηθήσει για την πρόκριση. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Η Καραμπάχ μάς δυσκόλεψε πάρα πολύ, ήταν μια πολύ καλή ομάδα, και τα τέσσερα παιχνίδια που παίξαμε ήταν 50-50, όμως δείξαμε ότι αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση. Η Ντουντελάνζ για να είναι στο Γιουρόπα Λιγκ κάτι έδειξε. Γι’ αυτό πρέπει να πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Τάαμαρι: «Δόξα τον Θεό ήταν πολύ καλή η νίκη. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ήταν δύσκολο αλλά τα καταφέραμε. Τελείωσε αυτό το ματς και βλέπουμε τη συνέχεια. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Ο ένας παίκτης βοηθά τον άλλο για να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να φτάσουμε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ