aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι διεργασίες και οι ενδιαφερόμενοι για την επόμενη μέρα στα διοικητικά

ΑΠΟΕΛ: Οι διεργασίες και οι ενδιαφερόμενοι για την επόμενη μέρα στα διοικητικά

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Οριστικό ξεκαθάρισμα για το διοικητικό μέλλον του ΑΠΟΕΛ θα γίνει στις 23 Μαρτίου. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων σε σημερινή της συνεδρία αποφάσισε να συγκαλέσει Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση στην οποία θα εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιο.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά της έως τότε και όπως δήλωσε στο Goal.com.cy ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ δεν έχει λάβει ακόμη καμία απόφαση σχετικά με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της ηγεσίας (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ).

Εδώ και μέρες πρώην διοικητικά στελέχη του ΑΠΟΕΛ έχουν επαφές και ζυμώσεις εξετάζοντας το ενδεχόμενο να βγουν μπροστά. Πρόκειται για τους Γιάννης Δημητρίου (Ρώσσο), Θεόδωρο Κυριακίδη και Άντη Πολυδώρου. Η επίσπευση της ημερομηνίας διεξαγωγής της Εκλογικής Συνέλευσης έπιασε εξ απρόοπτου αρκετούς από τους μετόχους της εταιρείας, αφού ως είθισται πραγματοποιείται μετά το τέλος της σεζόν.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη λαμβάνοντας υπόψη το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο όρισε στις 23 Μαρτίου την Εκλογική Συνέλευση και το επόμενο 43ήμερο που ακολουθεί έως τότε αναμένεται πως θα ενταθούν οι διεργασίες. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι οι ενδιαφερόμενοι για διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της εταιρείας είχαν νέα επαφή αργά το απόγευμα της Δευτέρας για να δρομολογήσουν τα επόμενα βήματά τους. Η προσοχή είναι στραμμένη στο οικονομικό κομμάτι και την ανάλυση του χρέους που υπάρχει. Λέγεται πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα και κρίνεται από τους ενδιαφερόμενους ως απαραίτητη προϋπόθεση να γίνει έλεγχος από ανεξάρτητη επιτροπή.

Ο δρόμος άνοιξε και πλέον μένει να διαφανεί αν μετά τον καπνό που υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες για κατάθεση συνδυασμού στην Εκλογική Γενική Συνέλευση θα φανεί και η «φωτιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ