aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι διαφορές και η μεγαλύτερη ζημιά

ΑΠΟΕΛ: Οι διαφορές και η μεγαλύτερη ζημιά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η πέμπτη ήττα στο τρέχον πρωτάθλημα για τον ΑΠΟΕΛ, δεν έφερε την αύξηση της διαφοράς από την πρωτοπόρο Ανόρθωση (-5), ωστόσο αυτό δεν ίσχυσε όσον αφορά τη δεύτερη στη βαθμολογία, Ομόνοια, αντίπαλος την ερχόμενη Δευτέρα. Οι πράσινοι ξέφυγαν στους 4 βαθμούς και ελλοχεύει ο κίνδυνος, εάν οι γαλαζοκίτρινοι ηττηθούν, να διευρυνθεί στους 7. Παραλλήλως, ο Απόλλων πλησίασε εκ νέου σε απόσταση αναπνοής.

Η μεγαλύτερη απώλεια στο προχθεσινό ματς αφορά το ψυχολογικό κομμάτι, καθώς αγώνες υπάρχουν, στους οποίους ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να υπερασπιστεί τα κεκτημένα. Το ζητούμενο είναι να αποδείξει πως μπορεί, καθώς άλλη μία φορά έδειξε εγκλωβισμένος, ξέμεινε από εμπνεύσεις και κυρίως, φάνηκε τρομερά αδύναμος ν’ αντιδράσει.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια «έφαγαν» περισσότερες πεντάρες από την Ανόρθωση

O επαναληπτικός αγώνας με τη Βασιλεία είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, μετά την ήττα με 0-3 στο ΓΣΠ. Πρόκειται για ευρωπαϊκό όμως παιχνίδι και δη τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστεί αγωνιστικά αδιάφορος. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ελλοχεύει ο κίνδυνος για μεγαλύτερη ζημιά.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος για αναφορές Τιμούρ: «Δεν είμαστε χειρότεροι, δεν φάγαμε πέντε γκολ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ