aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ: Οι δεδομένοι εννέα...

 ΑΠΟΕΛ: Οι δεδομένοι εννέα…

Σε περίπτωση που ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα δεν θελήσει να αιφνιδιάσει τον Σωφρόνη Αυγουστή, οι εννέα από τις έντεκα θέσεις στο αρχικό σχήμα πρέπει να θεωρούνται δεδομένο ότι βρήκαν κάτοχο.

Ο Πάολο Τραμετσάνι αναμένεται ότι θα εμπιστευτεί κάτω από τα δοκάρια σε άλλο ένα παιχνίδι τον Μπόι Βάτερμαν. Την αμυντική τριάδα θα αποτελούν οι Πραξιτέλης Βούρος, Γιώργος Μερκής και Νικόλας Ιωάννου, ενώ σε ρόλο μπακ-χαφ θα είναι οι Αντόνιο Γιάκολις, Καζού.

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του ανεβασμένου Λούκας Σόουζα στην καρδιά του κέντρου, με τον παρτενέρ του να αποτελεί όμως ερωτηματικό. Είτε θα αγωνισθεί ο Νούνο Μοράις είτε ο Σάββας Γκέντσογλου, εάν και εφόσον ο Ελλαδίτης κριθεί πανέτοιμος.

Στην κορυφή της γραμμής κρούσης θα πάρουν θέση μάχης οι Μούσα Αλ Τάαμαρι, Λέο Νατέλ και εκκρεμεί η απόφαση για το ποιος παίκτης θα κινείται λίγο πιο πίσω από τους προωθημένους, σε ένα σχηματισμό 3-5-2. Οι Τομάς ντε Βινσέντι και Γκάγιας Ζαχίντ αποτελούν τις επιλογές, με τον Αργεντινό να έχει ελαφρύ προβάδισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ