aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι δανεικοί «κλοτσούν» και βάζουν οικονομικά εμπόδια στον Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Οι δανεικοί «κλοτσούν» και βάζουν οικονομικά εμπόδια στον Πετρίδη

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Tο περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχοντας ως αντικειμενική δυσκολία το οικονομικό σκέλος αλλά θέλοντας να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας -έστω και προσωρινά- ποιοτικούς (βάσει βιογραφικού τουλάχιστον) παίκτες που δεν μπορούσε να αγοράσει, οδηγήθηκε στην επιλογή της απόκτησης δανεικών.

Έτσι, έντυσε στα «γαλαζοκίτρινοι» τους Αλεφ, Μάτιτς, Πάβλοβιτς και Μπέλετς, ενώ τον Ιανουάριο με το ίδιο καθεστώς πέρασαν το κατώφλι του «Αρχάγγελος» οι Γέφτοβιτς και Σιγκούρνταρσον (σ.σ. αποτέλεσε παρελθόν δύο μήνες μετά λόγω τραυματισμού). Οι παίκτες που προαναφέραμε μαζί με τον Βιντιγκάλ, του οποίου ο διετής δανεισμός λήγει φέτος, γνωρίζουν πως στις 31 Μαΐου θα επιστρέφουν στην ομάδα που έχει τα δικαιώματά τους.

Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος που οι πλείστοι από αυτούς «κλοτσούν» στην πρόταση που τους έγινε από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη για μείωση ύψους 15% στον ετήσιο μισθό τους, κάτι που αποδέχθηκαν αρκετοί (όχι όλοι) παίκτες, οι οποίοι διατηρούν συμβόλαιο με τους πρωτευουσιάνους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όσοι παίκτες έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν αλλά αρνούνται να δεχθούν μείωση, δεν αποκλείεται να δουν την πόρτα εξόδου καθώς ο διοικητικός ηγέτης των «γαλαζοκιτρίνων» ξεκαθάρισε σε όλους πως δεν θα γίνει εξαίρεση για κανέναν στο θέμα των αποκοπών.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, πάντως, πιστεύει πως μπορούν να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια υπάρχουν με τους παίκτες που εξέφρασαν καταρχήν τη διαφωνία τους στο «ψαλίδι» και θα βρεθεί η χρυσή τομή. Για να γίνει, όμως, αυτό με τα υφιστάμενα δεδομένα, θα πρέπει κι οι δύο πλευρές να βάλουν νερό στο κρασί τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ