aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι χαμηλές πτήσεις του Μπεν και η εξήγηση του Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Οι χαμηλές πτήσεις του Μπεν και η εξήγηση του Μιλόγεβιτς

Ο Βιντ Μπέλετς είπε εν συντομία το κεντρικό μήνυμα για τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής με τον Άρη στη Λεμεσό. «Αν χάναμε θα είχαμε μεγάλους μπελάδες», είπε ο Σλοβένος τερματοφύλακας, MVP για τους γαλαζοκίτρινους και του αγώνα στο «Άλφαμεγα» με τις καθοριστικές αποκρούσεις στα δύο πέναλτι του Κακόριν (48’ και 50’΄) και στο σουτ του Μπράουν (57’).

Βεβαίως, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς «φλέρταρε» με ένα σπουδαίο «διπλό». Η τύχη της γύρισε την πλάτη στο δοκάρι του Κβιλιτάια, ενώ οι Βιγιαφάνιες και Μπεν δεν κατάφεραν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση. O πολυθεσίτης μεσοεπιθετικός από τις Κομόρες αντικατέστησε τον τραυματία Βιγιαφάνιες, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, και η απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο δικαιολόγησε την απουσία του από το αρχικό σχήμα.

O 33χρονος ποδοσφαιριστής συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις, μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για ενάμιση μήνα. Με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ στις έξι πρώτες εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ο Μπεν, έδωσε επιθετική πνοή στους γαλαζοκίτρινους. Η απουσία του ήταν αισθητή στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι και το δυστύχημα για τον ΑΠΟΕΛ είναι πως στην επιστροφή του απέχει κατά παρασάγγας από τα επίπεδα απόδοσης στα αρχικά στάδια της θητείας του στην Κύπρο. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απέδωσε το γεγονός στους τραυματισμούς που πέρασε και την περίοδο του Ραμαζανιού, ενώ δεν κρύφτηκε πως περιμένει περισσότερα και από το δεύτερο χειμερινό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, τον Φεντερικό Μακέντα.

«Είναι ποιοτικοί παίκτες που έχουν έρθει για να βοηθήσουν. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθούνε, σίγουρα περιμένω περισσότερα από αυτούς, αλλά όχι μόνο. Ο Μπεν προέρχεται από τραυματισμούς, μετά είχε το Ραμαζάνι. Ο Μακέντα είναι σίγουρα μια λύση και είμαι ευχαριστημένος, είναι θέμα χρόνου αυτή την κλάση να τη δούμε στο γήπεδο», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ