aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι αριθμοί του Ζεράλδες

ΑΠΟΕΛ: Οι αριθμοί του Ζεράλδες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Αντρέ Ζεράλδες αποτελεί και επισήμως από χθες ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ έως τον Μάιο του 2022. Ο 29χρονος Πορτογάλος ακραίος αμυντικός κουβαλά μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο Α΄ Κατηγορίας στη χώρα του, ενώ πέρσι αγωνίσθηκε στο Ισραήλ, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως κατέγραψε στη λήξασα σεζόν 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας άλλες τόσες την αμέσως προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο στη Χιχόν. Για να ντυθεί στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, η διοίκηση ήλθε προηγουμένως σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ομάδα που διατηρούσε τα δικαιώματά του.

Στην έως τώρα καριέρα του, χρησιμοποιήθηκε σε 179 αναμετρήσεις στο δεξιό άκρο της άμυνας, 19 στην αντίθετη πλευρά, 5 δεξιός εξτρέμ και 1 στόπερ. Στα στατιστικά στοιχεία του Ζεράλδες, καταγράφονται 9 συμμετοχές στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, εκ των οποίων οι 8 στο Γιουρόπα Λιγκ. Το κοντέρ του 22.115 αγωνιστικά λεπτά, 43 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ