aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι αριθμοί… ευημερούν, αλλά θέλει τον μεγάλο στόχο

ΑΠΟΕΛ: Οι αριθμοί… ευημερούν, αλλά θέλει τον μεγάλο στόχο

Μπορεί οι αριθμοί του 2022 να… ευημερούν για τον ΑΠΟΕΛ, όπως βγάζει η σούμα της γενικής βαθμολογίας του έτους (στην οποία κατατάσσεται πρώτος), αλλά οι οπαδοί του δεν είναι ποτέ ευχαριστημένοι αν δεν συνδυάζεται με τίτλους. Ο κορυφαίος τίτλος του 2023, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο μεγάλος στόχος των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν στον ρυθμό που «έχτισαν» στους τελευταίους δέκα αγώνες (μετρούν εννέα νίκες και μία ισοπαλία).

Ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης, στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «όλοι μαζί, ενωμένοι, θα προχωρήσουμε στη νέα χρονιά, με μοναδικό στόχο να δούμε ξανά τον ΑΠΟΕΛ μας, πρωταθλητή για 29η φορά».

Σ’ αυτή την προσπάθεια, οι γαλαζοκίτρινοι προσδοκούν στη βοήθεια του κόσμου τους. «Μαζί σας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μέσα στο 2022, ο κόσμος μας απέδειξε ότι μπορεί να κάνει το κάθε γήπεδο της Κύπρου, έδρα του ΑΠΟΕΛ. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και στο 2023 και να καταρρίψουμε κάθε προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης», πρόσθεσε ο Πρόδρομος Πετρίδης δίνοντας το σύνθημα για μαζική στήριξη.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ