aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι απαντήσεις και το σχέδιο β στο οικονομικό

ΑΠΟΕΛ: Οι απαντήσεις και το σχέδιο β στο οικονομικό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο κόσμος της ομάδας ζητεί από τη διοίκηση ξεκάθαρες και πειστικές απαντήσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν. Ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, βγήκε μπροστά και μέσω της προχθεσινής γραπτής δήλωσής του, προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία θα αναφερθεί λεπτομερώς για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν οι ιθύνοντες και για τις οποίες έχει γίνει αρκετή προεργασία, όπως ο ίδιος σημείωσε. Δηλαδή, το σχέδιο β.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το «ψαλίδισμα» στον προϋπολογισμό και ο «μονόδρομος»

Για να λέει πως «ο ΑΠΟΕΛ ούτε κινδυνεύει, ούτε θα κινδυνεύσει» και ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, έχουν γίνει κινήσεις για να καλυφθεί οτιδήποτε προκύπτει στο άμεσο και έμμεσο μέλλον», δεν υπάρχει κανένας λόγος να πει κάποιος κάτι αντίθετο ή να τον αμφισβητήσει. Αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πλέον οι τοποθετήσεις του Πετρίδη, ο οποίος είχε κάνει λόγο προ λίγων εβδομάδων για την καλύτερη ομάδα της τελευταίας πενταετίας και μετά τον αποκλεισμό από την Αστάνα ότι οι παίκτες και ο προπονητής είχαν καλή παρουσία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Παραλείψεις, κενά και αδυναμίες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ