aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι αλλαγές του Αυγουστή στην ενδεκάδα

ΑΠΟΕΛ: Οι αλλαγές του Αυγουστή στην ενδεκάδα

Με βάση τις δοκιμές, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα εκ νέου με τον σχηματισμό 3-5-2 και με λίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Σιμόνε Σκουφέτ έχει καλές πιθανότητες για να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια και στην αμυντική τριάδα θα βρεθούν οι Ανδρέας Καρώ, Βούγιαντιν Σάβιτς, Πάρης Πολυκάρπου.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Μουρτάζ Νταουσβίλι αναμένεται να πάρει αυτή τη φορά φανέλα βασικού, έχοντας ως άμεσα στηρίγματα τους Λούκας Σόουζα, Κάμπος Ντανίλο. Οι δύο τελευταίοι θα έχουν έναν πιο δημιουργικό ρόλο στο ματς. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Εφραίμ είναι πλέον πανέτοιμος για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και, όπως όλα δείχνουν, θα συνθέτει με τους Τορνίκε Οκριασβίλι και Γκιόργκι Κβιλιτάια την τριάδα στην επίθεση.

Εκτός επιλογών του Σωφρόνη Αυγουστή είναι οι τραυματίες Πάολο Βινίσιους, Τομάς ντε Βινσέντι, Ραφαέλ Σάντος και οι ανέτοιμοι Σταύρος Γαβριήλ, Κωνσταντίνος Μιντίκκης. Επίσης ο Λέο Νατέλ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και έχασε τη μάχη με τον χρόνο, μένοντας εκτός αποστολής. Ασφαλώς, η απουσία του Βραζιλιάνου είναι και η σημαντικότερη για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ