aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Χατζηλούκας…

ΑΠΟΕΛ: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Χατζηλούκας…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Λούκας Χατζηλούκας καταλήγει στις αποφάσεις του όσον αφορά στο αρχικό σχήμα. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας, αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις σχετικά με τους παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού. Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Βιντ Μπέλετς και στην άμυνα, θα διατηρηθεί μονάχα ο Βούγιαντιν Σάβιτς.

Διαβάστε επίσης: Έχουν πρώτο φαβορί τον Πένεφ για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ!

Δηλαδή, δίπλα από τον Σέρβο στόπερ θα είναι ο Γιώργος Μερκής, δεξιά θα πάρει θέση μάχης ο Πραξιτέλης Βούρος και στην αντίθετη πλευρά ο Νικόλας Ιωάννου. Θα διατηρηθούν στην ενδεκάδα οι Αλεφ ντος Σάντος και Λούκας Σόουζα. Σε αυτούς, θα προστεθεί στον άξονα ο Ούρος Μάτιτς. Επικρατέστεροι για να πάρουν θέση μάχης στις πτέρυγες της επίθεσης είναι οι Μούσα Αλ Τάαμαρι, Αντόνιο Γιάκολιτς και στην κορυφή, το προβάδισμα έχει ο Αντρίγια Πάβλοβιτς αντί του Λίνους Χαλένιους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το εκπληκτικό με τον Βάτερμαν σε -μόλις- τρία ματς

Ο Κύπριος προπονητής δεν υπολογίζει στον Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος υπενθυμίζουμε είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ