aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι αυστηρές οδηγίες του Ντολ και το ροτέισον

ΑΠΟΕΛ: Οι αυστηρές οδηγίες του Ντολ και το ροτέισον

Εκτιμήσεις που αφορούν στο αρχικό σχήμα ενόψει του αγώνα με τη Δόξα που θα διεξαχθεί το Σάββατο και αρχίζει στις 18:30 (6η αγωνιστική) δεν μπορούν να γίνουν. Και αυτό γιατί ο προπονητής σκέφτεται πολύ σοβαρά να προχωρήσει σε ροτέισον, ώστε το σύνολο να παρουσιαστεί «φρέσκο» και στις δύο επικείμενες αναμετρήσεις. Με τη Δόξα στο ΓΣΠ και την Καραμπάχ στο «Τόφικ Μπαχράμοφ».

Στον ΑΠΟΕΛ και πολύ περισσότερο ο Τόμας Ντολ δεν αποπροσανατολίζεται από την κακή αρχή της Δόξας στο πρωτάθλημα. Γνωρίζει πως εάν η ομάδα του δεν επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο της ανωτερότητά της, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος «στραβοπατήματος». Επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών, με τις εντολές του να γίνονται από χθες όλο και πιο συγκεκριμένες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Κάνουν παιχνίδι οι «Γιούγκο»

Στο αγωνιστικό μέρος, ακόμη κι αν ο Γιώργος Εφραίμ συμπεριληφθεί στην αποστολή, κάτι εκ των πραγμάτων απομακρυσμένο σενάριο με βάση τα σημερινά δεδομένα, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αγωνισθεί με τη Δόξα. Ο Τόμας ντε Βινσέντι θα «τρέξει» μπας και προλάβει τον κρίσιμο αγώνα με την Καραμπάχ. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας την Καμπάλα στις 16:00 (8η αγωνιστική).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ