aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι άδειες εξέδρες για τον πρωταθλητή που αναγνώρισαν όλοι

ΑΠΟΕΛ: Οι άδειες εξέδρες για τον πρωταθλητή που αναγνώρισαν όλοι

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Όσο και να θέλει κάποιος να εστιάσει στο τι έγινε εντός αγωνιστικού χώρου την ώρα της απονομής του πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ είναι… κομματάκι δύσκολο. Απονομή πρωταθλήματος με 3.992 εισιτήρια ενδεχομένως να μην ξανάγινε ποτέ στο παρελθόν στην Κύπρο.

Δεν άξιζε σε μία ομάδα που κατά γενική ομολογία κατέκτησε το ιστορικό έβδομο διαδοχικό πρωτάθλημα κερδίζοντας τέσσερις φορές την ομάδα (σ.σ. Απόλλωνα) που προσπάθησε να τον εκθρονίσει.

Με τα θετικά και τα αρνητικά του ο φετινός ΑΠΟΕΛ υπερίσχυσε πλήρως των αντίπαλων του και πανηγύρισε το 28ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Η λιγοστή προσέλευση κόσμου στο ΓΣΠ ήταν κάτι που περίμεναν όλοι. Λίγο το γεγονός πως οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ πανηγύρισαν τόσο μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, όσο και στον εξώστη την προηγούμενη βδομάδα, λίγο η κάρτα οπαδού και λίγο η… συνήθεια της κατάκτησης τίτλων είχαν ως αποτέλεσμα τις άδειες εξέδρες του ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Φιέστα ΑΠΟΕΛ: Στον έβδομο ουρανό για το 7ο συνεχόμενο (pics & vids)

Οι γαλαζοκίτρινοι από το βράδυ του Σαββάτου αφήνουν στην άκρη τα πανηγύρια και επικεντρώνονται στον τελικό κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με την ΑΕΛ. Στόχος, φυσικά, η κατάκτηση και του δεύτερου εγχώριου τίτλου. Την ίδια ώρα… τρέχει ο προγραμματισμός με τις περιπτώσεις των Μοράις, Βάτερμαν και Καρλάο να αποτελούν προτεραιότητα για τον Ντομένικο Τέτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ