aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Oι 8+3 μετεγγραφές, ο Ζαχίντ και ο «σίγουρος» Λουντεμό

ΑΠΟΕΛ: Oι 8+3 μετεγγραφές, ο Ζαχίντ και ο «σίγουρος» Λουντεμό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε το βάρος για την απόκτηση επιθετικού και τερματοφύλακα. Δύο θέσεις που αποτελούν προτεραιότητα και θέλει να κλείσουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Από εκεί και πέρα, ξέχωρα από τους Σάντος, Αποστολάκη, Κλωναρίδη και Λουντεμό, το πλάνο «λέει» τα ακόλουθα: Προσθήκη ενός στόπερ, ενός χαφ, δύο εξτρέμ και δύο επιθετικών. Επίσης, όπως όλα δείχνουν, θα αποκτηθούν δύο (και όχι ένας) τερματοφύλακες. Ένας εξ αυτών θα είναι εκτός απροόπτου ο Φράνσις Ουζούχο.

Όσον αφορά στον Γκάγιας Ζαχίντ, στον ΑΠΟΕΛ επιθυμούν την επιστροφή του από τον Παναθηναϊκό τέλος του μήνα. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα καταστεί εφικτό, ιδιαίτερα εάν οι πράσινοι «κλειδώσουν» την 4η θέση στη βαθμολογία μέχρι τότε. Παρά τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ της Ελλάδας, στον ΑΠΟΕΛ δεν ανησυχούν για τον Βίκτωρ Κλωναρίδη. Με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία, η οποία είναι χρονικής διάρκειας δύο ετών. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί πως πρόκειται για παίκτη που όχι μόνο θα προσαρμοστεί γρήγορα στο σύνολο, αλλά θα εξυπηρετήσει σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό του πλάνο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ-Απόλλων: Οι 23 από τους 47 πιθανούς αντιπάλους!

Με τον Νορβηγό μέσο, Μάριους Λουντεμό, προέκυψε συμφωνία και τέλος του μήνα, όταν δηλαδή ολοκληρωθούν οι συμβατικές του δεσμεύσεις με τη Ρόζενμποργκ, θα πάρει το αεροπλάνο για την Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ