Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι 4+1 αποχωρήσεις και το μέλλον του Φακινέτι

ΑΠΟΕΛ: Οι 4+1 αποχωρήσεις και το μέλλον του Φακινέτι

TOY AΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι Χεσούς Ρουέδα, Χουάν Κασίνι, Νόρμπερτ Μπάλογκ δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν. Του πρώτου έληξε το συμβόλαιο και των άλλων δύο, ο μονοετής δανεισμός τους. Ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε είπε «αντίο». Ο Καρλάο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Αυτό είπε εξάλλου και στους συμπαίκτες του μετά τον τελικό κυπέλλου.

Τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, βρέθηκε η χρυσή τομή με την Τουν, ομάδα που ανήκαν τα δικαιώματα του Μίκαελ Φακινέτι. Είχε ανακοινωθεί η μετεγγραφή του έως το τέλος της λήξασας σεζόν, με δικαίωμα ανανέωσης την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οπότε, εκκρεμεί η απόφαση του Ντομένικο Τέτι για το μέλλον του ακραίου αμυντικού.

Διαβάστε επίσης: «Ετοιμάζει κίνηση για Ρόμο»

Τα ανοικτά μέτωπα στις ανανεώσεις

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο των Στάθη Αλωνεύτη, Μπόι Βάτερμαν, Γιώργου Μερκή. Υπάρχουν ανοικτές οι περιπτώσεις των Λέο Νατέλ, Καζού και Νούνο Μοράις, με τον ΑΠΟΕΛ να περιμένει την απάντηση στις προτάσεις που έχει υποβάλει. Για τους δύο πρώτους γίνεται προσπάθεια να αποκτηθούν με πολυετές συμβόλαιο και για τον αρχηγό να ανανεώσει γι’ άλλο ένα χρόνο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι παράγοντες που προσμέτρησαν για την ανανέωση με τον Βάτερμαν

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ