aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι 11 παίκτες που δείχνουν τον… δρόμο για το μέλλον

ΑΠΟΕΛ: Οι 11 παίκτες που δείχνουν τον… δρόμο για το μέλλον

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την πρόθεσή του για το μέλλον έδειξε ο ΑΠΟΕΛ «δένοντας» με επαγγελματικό συμβόλαιο τους 18χρονους Σατσιά και Γαβριήλ; Πιθανότατα ναι, αφού με τα νέα δεδομένα στον χώρο του ποδοσφαίρου, οι ομάδες θα θελήσουν να εμπιστευθούν πολύ περισσότερο από προηγουμένως τα «δικά» τους παιδιά. Ο ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, ανακοίνωσε «τη σύναψη επαγγελματικής συμφωνίας με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Σατσιά και Σταύρο Γαβριήλ. Η συνεργασία με τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι 3ετούς διαρκείας μέχρι και τον Μάιο του 2023».

Με την πιο πάνω κίνηση, ο ΑΠΟΕΛ από τη μια θέλησε να επιβραβεύσει δυο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, επενδύοντας στο πρόσωπό τους για το μέλλον. Για να προβεί σε αυτή την κίνηση, εξάγεται το συμπέρασμα ότι οι ειδικοί που είναι κοντά στις μικρές ομάδες του ΑΠΟΕΛ, διέκριναν το ταλέντο των Σατσιά και Γαβριήλ και πιστεύουν πως τα επόμενα χρόνια θα είναι σε θέση να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Άλλωστε, τα μεγάλα έξοδα των προηγούμενων χρόνων θα πρέπει να περιοριστούν στο λιγότερο δυνατό, για να μπορέσει να επιβιώσει ο σύλλογος όπως θα συμβεί με όλους στην Κύπρο και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: Σατσιάς: «Δεν έχω κόμπλεξ να το πω, γυάλιζα τα παπούτσια των Ιωάννου, Χατζηλούκα, Κίπριχ…»

Οι Σατσιάς και Γαβριήλ έρχονται να προστεθούν σε ένα γκρουπ από νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές, που είτε είναι στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ είτε αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες. Πρόκειται για τους Σιέλη, Καλογήρου, Καραγιάννη, Πρινιωτάκη, Αρτεμίου, Κατσαντώνη. Λίγο πιο μεγάλοι και έμπειροι είναι οι Ιωάννου, Μακρής, Γουήλερ. Σύντομα, λοιπόν, ίσως προκύψουν κι άλλες συνάψεις επαγγελματικής συμφωνίας με νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, που θα αυξήσουν περαιτέρω το κυπριακό στοιχείο στο ρόστερ των επόμενων χρόνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ