aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Όγδοος στο ράβε – ξήλωνε σε όλη την Ευρώπη με 20 μετεγγραφές

ΑΠΟΕΛ: Όγδοος στο ράβε – ξήλωνε σε όλη την Ευρώπη με 20 μετεγγραφές

Tι ρίζα του κακού ψάχνει ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μικ Μακάρθι. Ο Ιρλανδός τεχνικός επιχειρεί να αναγεννήσει αγωνιστικά τους γαλαζοκίτρινους που διανύουν τη μεγαλύτερη κρίση της τελευταίας εικοσαετίας.

Η 59η έρευνα του Διεθνούς Παρατηρητηρίου Ποδοσφαίρου (CIES) ενδεχομένως να καταδεικνύει το μεγαλύτερο «αγκάθι» για την πορεία του ΑΠΟΕΛ. Ακόμα και αυτοί που υποστηρίζουν ότι η ποιότητα του ρόστερ δεν είναι η απαιτούμενη για ομάδα του βεληνεκούς του ΑΠΟΕΛ σίγουρα δεν μπορούν να υποστηρίξουν ότι είναι αντάξιο ομάδας που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα του CIES ο ΑΠΟΕΛ με ποσοστό 74,1% είναι στην όγδοη θέση από σύνολο 479 ομάδων των 31 κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης με τη μεγαλύτερη διαφοροποίηση του ρόστερ μέσα στο 2020!

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος των αλλαγών που έγιναν στον «Αρχάγγελο» να σημειώσουμε πως τον περασμένο Ιανουάριο αποκτήθηκαν τέσσερις (Γένσεν, Γέφτοβιτς, Σιγκούρνταρσον, Γουίλερ) ποδοσφαιριστές, ενώ το καλοκαίρι υπέγραψαν συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ άλλοι 16 (!) ποδοσφαιριστές. Σύνολο 20 σε δύο μετεγγραφικές περιόδους. Από τις 11 προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι του 2019 μόνο ο Χρίστος Σιέλης είναι ενεργό μέλος των γαλαζοκίτρινων. Στο ρόστερ βρίσκονται επίσης οι Σάβιτς, Μιχαΐλοβιτς και Λαφράνς, όμως δεν είναι δηλωμένοι στην ΚΟΠ.

Διαβάστε επίσης: «Φωλιά» ξένων και «γερασμένων» παικτών η Κύπρος – Ευρωπαϊκή πρωτιά για Ερμή, 8ος ο ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ