aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οφείλουν να… μασάνε σίδερα

ΑΠΟΕΛ: Οφείλουν να… μασάνε σίδερα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μπορεί να μην έπεισε, αλλά ο ΑΠΟΕΛ ήταν και παραμένει μία ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Το απέδειξε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προσπαθεί να το πράξει και στο πρωτάθλημα. Επειδή μιλάμε για σύνολο με ισχυρή κράση, λοιπόν, κανείς δεν μπορεί να δεχθεί την κακή νοοτροπία. Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε θέση να επιστρέψει στον σωστό δρόμο και να πετύχει τους στόχους του, όπως έδειξε με τη Νέα Σαλαμίνα, γι’ αυτό ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν και οι παίκτες καλούνται να δώσουν πειστικές απαντήσεις. Τόσο στο αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση όσο και το Σάββατο με την ΑΕΚ στη Λάρνακα.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στο πρόγραμμα δύο μεγάλες μάχες σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Και διαθέτουν τις δυνατότητες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, γιατί πολύ απλά έχουν γεμάτο ρόστερ και αυτό καλείται να το εκμεταλλευτεί ο Νορβηγός κόουτς, παρά τις όποιες απουσίες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το πλάνο του Ινγκεμπρίγκτσεν και το δίλημμα με τον Τάαμαρι

Ενόψει του ζόρικου παιχνιδιού με την «Κυρία», στον ΑΠΟΕΛ αυτό που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους είναι τη διαφορετική νοοτροπία που επιβάλλεται να επιδείξουν σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Η σωστή προσέγγιση είναι το παν και οι πρωταθλητές οφείλουν να είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη. Να κερδίσουν το πρώτο ντέρμπι της τρέχουσας σεζόν, να βρεθούν σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση (-2), παίρνοντας γερή ώθηση, λίγο πριν από το φινάλε της πρώτης φάσης του μαραθωνίου.

Οι παίκτες καλούνται να «μασάνε σίδερα». Αυτό θέλει να δει και ο κόσμος της ομάδας και είναι σίγουρο πως οι γαλαζοκίτρινοι έχουν το έμψυχο δυναμικό για να τα καταφέρουν. Έστω κι αν οι οπαδοί δεν θα βρίσκονται άλλη μία φορά στη νότια κερκίδα, κάτι που αποτελεί (εδώ και καιρό) σοβαρό πλήγμα.

Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον αυριανό αγώνα, όμως, είναι προφανές πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα. Και δεν χωράει αμφιβολία πως το σύνολο έχει την προοπτική για να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο «τρίποντο». Χρειάζεται απλά να είναι ΑΠΟΕΛ. Τα υπόλοιπα, όπως λένε στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», θα έρθουν μόνα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ