aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οχυρωματικά έργα από Μπαλταζάρ

ΑΠΟΕΛ: Οχυρωματικά έργα από Μπαλταζάρ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ γνωρίζει πολύ καλά, πως αν η ομάδα του στο αυριανό ματς παρουσιάσει δυσλειτουργία στην ανασταλτική λειτουργία, ιδιαίτερα σε στιγμές πίεσης, ίσως να έχει πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Δεν βλέπουν την ώρα

Είναι γι’ αυτό που στις τελευταίες προπονήσεις έδωσε έμφαση στην αμυντική συμπεριφορά των παικτών του, με τις εντολές του να ήταν συγκεκριμένες. Ο Πορτογάλος προπονητής παίρνει τα μέτρα του και περιμένει πως οι οδηγίες του θα φέρουν τα ποθητά αποτελέσματα απέναντι στους πρωταθλητές Λιθουανίας.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη επιστροφή του… τελειωμένου

Εστίασε περισσότερο στην αλληλοκάλυψη καθώς επίσης και στην ανάπτυξη της ομάδας από τους παίκτες που θα κληθούν να αγωνιστούν μπροστά από τον τερματοφύλακα. Είναι σημαντικό ο ΑΠΟΕΛ να διατηρήσει το μηδέν παθητικό μέσα στην έδρα της Σούντουβα και σε αυτό επιβάλλεται όλοι οι παίκτες να συνδράμουν αποφασιστικά.

Τα χαφ οφείλουν να βάλουν δύναμη στις μονομαχίες, ώστε να μην παρουσιαστούν κενά που θα εκθέτουν την άμυνα. Μια γραμμή που θα έχει νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρσι. Οι Γιόχαν Ταβάρες (φωτό) και Καζού συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού. Συν τοις άλλοις, είναι και ο Ζίφκο Μιλάνοφ που κατά τη λήξασα σεζόν βοήθησε μονάχα κατά το πρώτο τετράμηνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ