aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Όχι» σε €3.500.000 για Τάαμαρι, από €4.500.000 και πάνω

ΑΠΟΕΛ: «Όχι» σε €3.500.000 για Τάαμαρι, από €4.500.000 και πάνω

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ασυζητητί απορρίφτηκε από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ η πρόταση της Πάφος FC ύψους €1.000.000 για την απόκτηση του Μούσα Αλ Τάαμαρι. Όπως διαρρέει από τα ενδότερα των πρωτευουσιάνων, εάν ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος σύλλογος δεν καταθέσει πρόταση πέραν των €4.500.000 (10% των δικαιωμάτων ανήκουν στην Αλ Φαϊσαλί), τότε δεν πρόκειται να συναινέσει στην πώληση του Ιορδανού άσου.

Κάτι που έκαναν ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση. Ακόμα και σε συγκεκριμένο μάνατζερ, ο οποίος κατά τις προηγούμενες μέρες είχε ενημερώσει ότι μπορεί να φέρει πρόταση για την πώληση του Μούσα Αλ Τάαμαρι που θα αγγίζει τα €3.500.000. Ενημερώθηκε, ασφαλώς, ότι με τέτοιο ποσό δεν πρόκειται να μπουν σε συζητήσεις στο παρόν στάδιο.

«Για να αποκτήσει κάποιος ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη», διαμηνύουν οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ. Κάτι που προφανώς ισχύει και για τον Νικόλα Ιωάννου. Ποδοσφαιριστής με εντυπωσιακή εξέλιξη, ο οποίος βρίσκεται στα υπόψη πολλών συλλόγων του εξωτερικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ