aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Ζοαοζίνιο ξεχάστηκε για τα καλά από τον Ντολ…

ΑΠΟΕΛ: Ο Ζοαοζίνιο ξεχάστηκε για τα καλά από τον Ντολ…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το αξιοσημείωτο στον ΑΠΟΕΛ όσον αφορά στις επιλογές ποδοσφαιριστών κατά τον τελευταίο ένα μήνα και βάλε, αποτελεί το γεγονός πως ο Ζοαοζίνιο από βασικός στις πρώτες αναμετρήσεις με την έλευση του Τόμας Ντολ, μετατράπηκε εκ νέου σε θεατή. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι του Σούπερ Καπ με αντίπαλο την ΑΕΛ, το οποίο είχε διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου. Με αυτά και με αυτά, στα πέντε τελευταία ματς του ΑΠΟΕΛ δεν πήρε ούτε ένα λεπτό χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Ντόπες» του Ντολ και σε Πάβλοβιτς…

Προφανώς, θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα που εντασσόταν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, αλλά όπως είχε γραφτεί, έμεινε εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, κάτι που δεν έχει πάντως επιβεβαιωθεί επισήμως από τον ΑΠΟΕΛ. Γυμνάζεται σε φουλ ρυθμό, προσδοκώντας πως θα πείσει τον Γερμανό προπονητή ώστε να τον συμπεριλάβει στις βασικές επιλογές του. Ο Ζοαοζίνιο που υπέγραψε το καλοκαίρι διετές συμβόλαιο, ήλθε στον ΑΠΟΕΛ μετά από δύο «γεμάτες» σεζόν στην Τοντέλα, μικρομεσαία ομάδα της Α’ Κατηγορίας της χώρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ