aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O Ζοαοζίνιο που τέθηκε... νοκ άουτ

ΑΠΟΕΛ: O Ζοαοζίνιο που τέθηκε… νοκ άουτ

Ο Ζοαοζίνιο αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ με σκοπό να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Καζού. Το σήριαλ του Καλοκαιριού σχετικά με την απόκτηση του Βραζιλιάνου από τη Σάντος, έληξε άδοξα για τους πρωταθλητές, οι οποίοι αντικατέστησαν γρήγορα τη θέση στο άκρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Άλεφ, από την… εξωτερική!

Όμως ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει ακόμη το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων (στους δύο αγώνες με τη Σουτιέσκα) και έτσι θολό έως σκοτεινό μοιάζει το τοπίο στην περίπτωση του. Ο αριστερός ακραίος αμυντικός δεν αγωνίστηκε σε κανένα εκ των δύο επισήμων αγώνων του ΑΠΟΕΛ, ενώ φημολογείται πως είναι στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές υπό αποχώρηση (όπως επίσης και οι Ρόμο-Ρέζα, ενώ οι Αντωνίου-Μακρής πιθανόν να παραχωρηθούν ως δανεικοί).

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το «σχέδιο β΄» του Τραμετσάνι

Σαφώς και οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στρέψει στην προσοχή τους στους κρίσιμους αγώνες με την Καραμπάχ, όμως η διοίκηση βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον Τέτι. Πάντως ο Ζοαοζίνιο δεν συμπεριλήφθηκε στην λίστα ενόψει των αγώνων με τους Αζαίρους, γεγονός που ενισχύει τα πιο πάνω. Ωστόσο να υπενθυμίσουμε πως η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να προβεί σε δύο αλλαγές στη λίστα 24 ώρες πριν τον αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ