aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο Βραζιλιάνος που «ξύπνησε» και το ερωτηματικό για «Ντέβι»

ΑΠΟΕΛ: Ο Βραζιλιάνος που «ξύπνησε» και το ερωτηματικό για «Ντέβι»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Έπρεπε να φτάσουμε αρχές Νοεμβρίου για να αποδείξει ο Αλεφ ντος Σάντος την αξία του, δίνοντας τις προσδοκώμενες λύσεις. «Κάλλιο αργά, παρά ποτέ», θα μας πείτε. Στο ματς με τον Απόλλωνα,  στο δεύτερο μόλις 90λεπτο που κατέγραψε έως τώρα, έδωσε πάρα πολλές μάχες, ηρέμησε αρκετές φορές το παιχνίδι της ομάδας και μοίραζε σωστά την μπάλα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Επικίνδυνη… εξάρτηση!

Ήταν εκ των κορυφαίων, δείχνοντας πως άρχισε να ανεβάζει στροφές. Εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, τότε θα αρχίσει να κάνει απόσβεση των λεφτών που δαπανήθηκαν ώστε να αποτελέσει μέρος του έμψυχου δυναμικό για ένα χρόνο από την Μπράγκα.

Στον Τόμας ντε Βινσέντι επενδύθηκαν αρκετά στη φετινή σεζόν.  Με την επικείμενη επιστροφή του στην ενεργό δράση, δεν μπορεί να είναι κανείς βέβαιος πως θα ενισχύσει το αγωνιστικό βεληνεκές με βάση το τι έδειξε σε προηγούμενα ματς. Ο Αργεντινός, εδώ και δύο είναι εκτός αγωνιστικής δράσης, αποτελώντας ερωτηματικό κατά πόσον θα επιστρέψει σύντομα σε ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ